Unikt design

Livsstil og Styling

Jeg hedder Trine Steinlein, er uddannet designer og har i over 20 år arbejdet med design og indretning.

Mit arbejde med design og indretning giver mig energi og nærer min kreativitet, hvilket er en indre kilde, som nødvendigvis må flyde, når man som jeg, en stor del af året, lever af at designe.     

Jeg har lige så længe jeg kan huske, interesseret mig for design og elsker at været kreativ. Derfor var det også meget nærliggende, at jeg skulle uddanne mig til designer. Det at designe og skabe noget er for mig er en kæmpe passion. Jeg holder så meget af at få det smukkeste frem i projektet.

Når jeg indretter er kunsten at skabe balance, sammenhæng og personlighed.

Ligeledes er jeg meget optaget af formgivningen og Raku brændingen i mit keramik, jeg elsker at se, hvordan leret ændrer karakter ved brændingen. 

Sidst men ikke mindst er min strandbar på Bornholm mit sommer fristed, hvor alle vores skønne sommergæster fylder os med energi 

I løbet af året rejser jeg meget og her inspireres jeg altid af nye tendenser og samler masser af nye ideer både til indretning og webshoppen. 

indretning

Indretningsstylist

Boligindretning handler om at skabe stemning, forme de helt rigtige rammer med masser af personlighed, værdighed, originalitet, sjæl og ikke mindst ro. 

Som designer har jeg altid elsket at skabe og har en kæmpe glæde for kunst og design

Keramik - Made by hand

Jeg er meget passioneret omkring det enkelte design, den håndlavede proces og høj kvalitet. 

Jeg er æstetiker og med keramik kan jeg skabe noget tredimensionelt og funktionelt med mine hænder, som giver mening til æstetikken.

Jeg er meget optaget af den japanske brændingsmetode RAKU, det giver en meget unik glasering og dermed også helt unikke produkter.

Jeg elsker at se keramikken i brug. Fade med farverige salater, vaser med de smukkeste blomster eller et af mine krus med nybrygget kaffe, det gør mig virkelig glad.

                                       ''Håndværk skabes med sjæl''

om sommeren driver jeg min skønne strandbar på nord bornholm.

sandkaas strandbar - bornholm

Her går tiden i stå, mens man sidder og kigger ud over havet i den smukke lagune. Her er malerisk og fredfyldt og højt til himlen, hvilket man hurtigt mærker på både krop og sind. Vi har noget, der ikke kan købes for penge; den mest fantastiske lagune, børnevenlig med hvid sandstrand og smukke klipper. Et sted som de fleste nok snarere vil forbinde med udlandet end Danmark.

Strandbaren skal være et fristed for vores gæster, som oser af hygge og samvær med yoga, god mad af friske og gerne lokale råvarer, kvalitetskaffe, sunde smoothies og skønne sommerdrinks. Sommeren igennem starter vi hver dag med yoga på stranden, efterfulgt af vores skønne lokale trompetist Kaj Erik, der fra klipperne spiller dagen igang.

Jeg glæder mig hele året til at komme tilbage til Strandbaren og skabe nye sommerminder, sammen med alle jer skønne sommergæster. Jeg vil elske at byde jer velkommen til mit lille fristed.

Her finder du os: Sandkaas Strandbar, Gilbertstræde 10, Sandkaas 

Håndlavet keramik

skulpturel formgivning

RAKU brænding