smukke klipper, brusende bølger & højt til himlen

Sandkaas strandbar

Min kærlighed til Bornholm

Min kærlighed til Bornholm kan bedst beskrives som en forelskelse, der med årene har udviklet sig til en kærlighedsaffære. Vi har sommerhus i Sandkaas på Nord-Bornholm og kommer her så ofte som muligt med vores teenage-døtre. Fra tid til anden opdager jeg nye, smukke kvaliteter ved øen, som jeg aldring bliver færdig med at udforske.  For mig er øen blevet et skattet frirum med højt til himlen, hvor jeg lader op og får masser af ny energi og kreative impulser. 

Her er så skøn natur, så mange fine perler. Og selv den variation rummer også en foranderlighed via de skiftende årstider. Så selv når jeg føler, at jeg kender et sted på øen rigtigt godt, opdager jeg til stadighed nye sider, farver og kvaliteter.

Her opdagede jeg mit fristed, min oase; muligheden for at skabe Sandkaas Strandbar.

Ideen opstod spontant en sommer dag, hvor vi sad på de store klipper ved havet og drømte. Vi havde masser af gange passeret det lille idylliske ishus, som ligger nedenfor vores sommerhus, på den dejligste gåtur langs kyststien til Allinge. Pludselig opstod ideen om at skabe et fristed, hvor jeg selv ville drømme om at tilbringe nogle skønne sommerdage på Bornholm. Herefter gik det hurtigt og et par telefonopkald og et møde senere, var vi indehavere af ishuset. Der kan man tale om en weekendtur, der tog en uventet drejning.

Sandkaas Strandbar

Yoga på stranden, trompet fra klipperne og skønne sommerdrinks

Det er nu 3 år siden vi fik Sandkaas Strandbar og jeg elsker bare vores lille sted på Bornholm. Jeg må virkelig sige, at stedet har levet op til mine drømme. Her går tiden i stå, mens man sidder og kigger ud over havet i den smukke lagune. Her er malerisk og fredfyldt og højt til himlen, hvilket man hurtigt mærker på både krop og sind. Vi har noget, der ikke kan købes for penge; den mest fantastiske lagune, børnevenlig med hvid sandstrand og smukke klipper. Et sted som de fleste nok snarere vil forbinde med udlandet end Danmark.

Strandbaren skal være et fristed for vores gæster, som oser af hygge og samvær med yoga, god mad af friske og gerne lokale råvarer, kvalitetskaffe, sunde smoothies og skønne sommerdrinks. Sommeren igennem starter vi hver dag med yoga på stranden, efterfulgt af vores skønne lokale trompetist Kaj Erik, der fra klipperne spiller dagen igang.

Jeg glæder mig hele året til at komme tilbage til Strandbaren og skabe nye sommerminder, sammen med alle jer skønne sommergæster. Jeg vil elske at byde jer velkommen til mit lille fristed.

Her finder du os: Sandkaas Strandbar, Gilbertstræde 10, Sandkaas 

FØLG OS på instagram : @Sandkaas_Strandbar

I østen stiger solen op